Flashlube klepsmering

Voor welke auto's? 

  • Alle auto's die zijn ontworpen voor loodhoudende superbenzine omdat deze geen volledige bescherming meer hebben sinds lood is verwijderd uit milieu overwegingen.
  • Elke motor die is omgebouwd op LPG of CNG om voortijdige klepinslag bij zware belasting te voorkomen.

LPG verbrandt heel schoon, het bevat echter geen additieven die slijtage tegen gaan. Door het ontbreken van klepsmering in combinatie met de hogere verbrandingstemperatuur (+/- 80°)van LPG kunnen kleppen van mindere kwaliteit voortijdig inslaan. [“Valve Seat Recession”]. De einige oplossing is dan de cilinderkop te reviseren! 

Wat is FLASHLUBE? 
Flashlube klepsmering is een hightech loodvervanger ontworpen voor extra bescherming van de klepzittingen en kleppen. Flashlube zorgt voor een beschermende laag op de kleppen en klepzittingen waardoor “metaal op metaal contact” wordt vermeden. Ook heeft het produkt een reinigende werking op de kleppen en de verbrandingsruimte. 

Is FLASHLUBE economisch? 
Flashlube klepsmering is zeer geconcentreerd. Eén liter Flashlube is goed voor 1000 liter brandstof. 

Is FLASHLUBE getest? 
Flashlube klepsmering is getest volgens internationale voorschriften en is onschadelijk voor de lambda-sonde en katalysator. Meer dan 120.000 sets zijn er al van verkocht. 

Hoe wordt Flashlube toegevoegd? 
Flashlube klepsmering kan direct in de tank worden gebruikt of automatisch worden toegevoegd aan de motor door de Flashlube doseer-unit. Dit gepatenteerde systeem doseert en injecteert Flashlube klepsmering automatisch in het inlaatspruitstuk direkt na de gasklep. De komplete Flashlube doseer-unit bevat een gratis fles met 0,5 liter Flashlube. Belangrijk echter is geen andere producten dan Flashlube in deze unit te gebruiken omdat deze schadelijk kunnen zijn voor de doseer-unit.